Ready, set....rent!

Alle appartementen zijn verhuurd.

Home > Inschrijven

Inschrijven

Wegwijzer bij verhuur vrije sector huurwoningen op het Stadionplein

Dank voor je belangstelling voor de vrije sector huurwoningen in het nieuwbouwproject Stadionplein. Met deze wegwijzer zetten wij de gang van zaken rondom de verhuur van de vrije sector huurwoningen graag op een rij.

Alle appartementen zijn verhuurd.

Het project 
Op deze website vind je uitgebreide informatie over de karakteristieken en bijzonderheden van de verschillende woningen, evenals woningplattegronden en fraaie impressies. Het nieuwbouwproject Stadionplein bestaat uit 70 vrije sector huurwoningen, met een ondergelegen parkeergarage, waarin parkeerplaatsen separaat te huur zijn. 

Start inschrijving vrije sector huurwoningen!

Heb je belangstelling voor een vrije sector huurwoning op het Stadionplein, dan vernemen wij graag waar je voorkeur naar uitgaat; je kunt op het inschrijfformulier meerdere voorkeuren aangeven en of je interesse hebt in een parkeerplaats. Aan de hand van de gestelde inkomenseis, de beschikbaarheid én de uitkomst van je persoonlijke credit-check kunt u in aanmerking komen voor een woning.

De vermelde huurprijzen zijn exclusief servicekosten (circa € 60 p/mnd). Ook is het mogelijk een parkeerplaats te huren (€ 120 per maand) in de ondergelegen garage.

Je kunt je inschrijving per post of per e-mail toesturen, maar je kunt deze natuurlijk ook persoonlijk komen langsbrengen. 

Alvorens je je inschrijft, graag rekening te houden met de onderstaande inkomenscriteria:

Op basis van 1 inkomen:

Op basis van 2 inkomens:

Tekenen huurovereenkomst
Indien een woning is toegewezen, dan wordt een huurcontract getekend op kantoor van Actys Wonen Amsterdam. Voorafgaand aan het ondertekenen ontvang je een concept huurovereenkomst.

Vragen

Zijn er vragen, laat het ons weten. Je kunt Actys Wonen bereiken via onderstaande contactgegevens.